marți, 15 februarie 2011
Raspunsul il am eu chiar aici, in acest articol.
Cred ca toti dintr-e voi vati intrebat, "Ce se va intampla cu toate lucrurile pe care le-am cumparat?". Pentru cei care vor sa devina membrii, sau pentru cei care sunt deja membrii, si vor sa afle ce se va intampla cu itemele pe care le-ati cumparat, o sa va spun eu chiar acum cese va intampla, pentru ca eu am fost deja membru si stiu cum se procedeaza.

1.Hainele si Pinurile:

Toate hainele pe care le-ati cumparat cand ati fost membru, vor deveni gri, ceea ce inseamna ca nu le veti putea purta. SOLUTIE: Pentru a le purta din nou, trebuie sa va faceti membru din nou. NU UITATI: Hainele nu vor disparea, si nu vor pati nimic, doar ca nu le veti putea purta daca nu sunteti membru.

 Acelasi lucru se va intampla si cu Pin-urile pe care le-ati luat din camerele pentru membrii, iar acestea vor deveni gri si nu le veti putea purta, numai daca va faceti membru.

2.Igloo-ul, mobila si Puffeli:

Igloo-ul pe care l-ati decorat, va fi "restorat" si il veti putea utiliza numai daca va fecti din nou membru.Pana atunci, va trebuii sa utilizati Igloo-ul pe care l-ati avut cand nu erati membru. NU UITATI:Vechiul igloo va fi salvat si toate itemele vor fi salvate, asa ca nu veti pierde nimic! Cand va veti face din nou membru, casa se va decora la loc singura, exact cum ati facut cand va expirat membership-ul!


Puffelii pe care i-ati cumparat de la Pet Shop cand ati fost membru, nu vor patii nimic si vor ramane in Igloo-ul dvs. si ii veti putea plimba in continuare si veti putea avea grija de ei. In Igloo, veti avea de asemenea niste cutii pe care numai cu pinguinul dvs. le veti putea vedea. In acele cutii se afla mobila si itemele cu care ati decorat Igloo-ul.

3. Stamp Book si Stamp-urile:

Cartea cu Stamp-uri pe care ati decorat-o cu Stampuri si pe care ati colorat-o va fi si ea, precum Igloo-ul, "restorat" si va fi in siguranta, dar nu il veti putea decora pana nu va faceti din nou membru.

ATENTIE: Stampurile pe care le-ati obtinut cand erati membru s-au salvat in Stamp book si nu au patit nimic, oricine le poate vedea in continuare si nu au fost afectat, ramanand la fel ca si atunci cand erati membru!

4.Scrisoarea si Mesajul din partea echipei Club Penguin:

Atunci cand va venii ziua in care membershipul trebuie sa expire, veti primii un mesaj de la Club Penguin care va spune ca membershipul a expirat si o sa va intrebe daca vreti sa va faceti membru din nou.


De asemenea, veti primii o scrisoare pe Mail tot din partea echipei Club Penguin, care va multumeste ca ati fost membru si de asemenea va intreaba daca vreti sa deveniti membru din nou.


Cam asta a fost tot articolul despre membership. E cam dureros si trist atunci cand ati expira membershipul deoarece nu mai poti intra in camerele special amenajate pentru membrii la petreceri si nu mai poti accesa itemele. De fiecare data cand imi expira membershipul, ma gandesc ca peste cateva luni, voi fi din nou membru si voi putea accesa toate Itemele mele.

Sper ca acest articol sa va ajute, deoarece eu am fost speriat dupa ce mi-a expirat membershipul si nu stiam ce se intampla. Acum, daca vreti sa va faceti membru, stiti ce va urma dupa ce expira!!!

0 comentarii:

Urmaritine pe

TRADUCETI BLOGUL

Ce vom mai face

*Adaugaam pinguini rari si membrii. *Poze amuzante. *Concursuri. *Mai multe videoclipuri. Si altele!

Cataloguri

Standard Penguin Time

Vizitatori din alte tari

free counters

Tutoriale

Ora

Pinguin Savn's blog. Un produs Blogger.

Altele